Hej alla Stockholms VISare! juni 2017

Lite information från VIS Stockholm och höstens aktiviteter.

Föreningen hade årsmöte den 25 mars. Styrelsen har nu följande sammansättning: Ordförande: Anne-Marie Persson Vice ordförande: Kerstin Tynderfeldt Riesenfeld Kassör: Eva Gyllenswärd

Efter årsmötet gick vi till Fridéns Krog vid Karlaplan och åt god mat och hade trevlig samvaro.

Anne-Marie är numera ordförande också i VIS Riks och därmed behöver vi fler i VIS Sthlm styrelse. Om du/ni är intresserad så hör av dig/er till eva.gyllensward@tyfonmail.se eller sms 0708-340 881.

Höstens kalender:

Studiebesök på SVT Undertext, måndagen 4 september kl. 13:00 – 15:30, Oxenstiernas gata 26, receptionen i Kontorshuset. Buss 76 och 4 stannar precis utanför, hållplats ”Radiohuset”. Anmäl Er till Eva Gyllenswärd, eva.gyllensward@tyfonmail.se eller sms 0708-340 881 senast 29 augusti. Begränsade platser.

TSS kurs 6 tillfällen – varannan onsdag med start 6 sept, 20 sept, 4 okt, 18 okt, 8 nov, 22 nov. Plats: Östermalms föreningsråd, Valhallavägen 148, rum 3, kl. 16.00 – 18.00. Välkomna! Vägbeskrivning: T-bana mot Ropsten till station Karlaplan. Uppgång Valhallavägen/Värtavägen. Korsa Valhallavägen. Alt: Buss 1, 4 eller 72 mot Radiohuset, hållplats Värtavägen.

Kaffet kostar 10 kr i automaten, te gratis. Fikabröd bjuder vi på. Vi hjälper varandra att använda TSS i samtalet och fikar tillsammans. Ta gärna med anhörig eller vän. För att kunna beräkna inköp av fikabröd så anmäl Er gärna till eva.gyllensward@tyfonmail.se eller

sms 0708-340 881.

Höstmöte 12 september – på Östermalms föreningsråd, Valhallavägen 148, sal 6, kl. 15.45 – 18.45. Vi bjuder på kaffe/Te och smörgås. Efter mötet och fikat så kommer Eva Gyllenswärd att berätta och visa bilder från sin resa i Abi Dhabi och Dubai. Se medföljande kallelsen.

TSS-helgkurs 14 -15 oktober – på Wiks folkhögskola i Uppland. Det är traditionellt VIS i Sthlm, Uppland, Uppsala, Örebro som kallar. Se medföljande separat inbjudan.

Julbord i december blir det sedvanliga traditionella julbord. Information om detta kommer senare i höst/vinter.

Ha en skön sommar!

önskar

VIS Stockholm