Årsmötet hölls den 28 mars, i lokalen på Gröngatan 39. Som vanligt bjöds det på fika.

Vi har under det senaste åren haft ett bra och givande samarbete med ABF när det gäller kurser och utbildningar. Har du ett förslag som du önskar att vi undersöker möjligheterna för att genomföra under våren, så är det bara höra av sig till styrelsen. Ni kan också gå in på ABF´s hemsida och se vilka kurser som redan finns! Kontakta Hans Löfvenberg, 070-555 21 39 eller hans@lofvenberg.se

Styrelsen brukar ordna lite olika aktiviteter under våren/sommarsäsongen, så även i år.

Den bowlingkväll vi hade hösten -16 blev mycket populär. Flera medlemmar, även de som inte kunde vara med då, önskade ytterligare en bowlingkväll så styrelsen ordnade en ny på Bowlinghallen, torsdagen den 6 april. Efter bowlingen bjöd föreningen på fika!

 

 

 

 

 

 

 

I vår är en stadsvandring inplanerad, tisdagen den 30 maj kl 15.00. Vi möts på Stortorget.

Det börjar bli en tradition med grillning nere vid Storsjöns strand. Minnesgärde. Lidl rakt ner, över järnvägen och direkt vänster, följ stranden till grillplatsen. Den 16 juni samlas vi vid 18-18:30 tiden, föreningen ordnar med glöden och man tar själv med sig det man vill äta och dricka.

Ni behöver inte boka i förväg, passar det är det bara att komma!

Ni som behöver tolkar beställer själva i god tid före varje aktivitet

Vi ser fram emot att träffas under vårens aktiviteter! Om ni har släkt eller vänner som vill följa med är de självklart också välkomna.

Varmt välkomna önskar

 

Styrelsen för VIS-Östersund genom

Hans Löfvenberg