Hej alla VISare,

Här kommer ytterligare ett litet medlemsbrev från oss i styrelsen som även innehåller en kallelse till årsmöte separat, jo det har faktiskt gått ett år sedan sist. Denna gång träffas vi den 26 mars på Dössbergets värdshus i Bjursås, se separat kallelse, de har en fin vägbeskrivning på sin hemsida – väl mött!

Sista gången vi samlade truppen var vid julbordet den 11 december, då i Officerssalongen i Rommehed, Borlänge. Vi var 15 vuxna och 6 barn som intog god mat till subventionerat pris och njöt av att komma i julstämning i fin miljö. För den som vill återuppleva lite minnen föreslår vi att ni går in på VIS facebook sida och tittar.

 Vad har vi framför oss då, jo VIS Dalarna är värd för en vårträff  lördagen den 27 maj 2017 tillsammans med VIS Uppland. Vi besöker bl a Bäsna Trädgård tillsammans med gästerna, mer information kommer.

Nordiska sommarveckan för vuxendöva arrangeras i år på Leksands Folkhögskola under vecka 29 av VIS Riks, anmälan senast 30 april 2017 till ”kansli@viksriks.nu” och mer information om Nordiska sommarveckan finns på ”www.vdnr.org”.

 På grund av att VIS Dalarna är värd för vårträffen i år så skjuter vi på TSS helgen som vi tänkt arrangera i vår till hösten istället, preliminärt datum är 23-24 sept 2017, notera redan nu detta datum och undvik all annan aktivitet om ni vill vara med :).  När vi var på musikal i Tällberg i oktober 2016, blev den TSS undervisning som Annika Elfstedt bidrog med, mycket uppskattad såsom både nyttig och rolig. När vi i styrelsen bad om förslag på aktiviteter så var det flera medlemmar som tyckte att mer TSS skulle vara roligt men denna gång under en hel helg. Information om definitivt datum och plats kommer.

 För er som är intresserade av mer tecken rekommenderar vi att ni anmäler er till VIS sommarvecka med TSS, den kommer i år att vara på Tollare Folkhögskola på Värmdön i Stockholm under vecka 32 som vanligt. Mer information finns och kommer på facebook och i VIS tidningen så håll ögonen öppna efter den.

 Slutar med att önska er en god fortsättning med ljuset som återvänt och som påminner om att våren är i annalkande.                                                                  /vid pennan Anette/

 Kontaktmöjligheter till oss i styrelsen:

Göran Möller ”gormol21@hotmail.com” mobil 073-6862579          

Frank Elfstedt ”fraelf@tyfonmail.se” sms 070-7223778

Barbro Möller ”barmol21@gmail.com, sms 073-6943631

Anette Wood ”woodan.aw@gmail.com” sms 070-3274049