Hej alla StockholmsVISare!

God fortsättning! Tiden har gått fort för året 2016 och det händer mycket hela tiden. Det senaste var julbordet och det var roligt att så många kom. Och att det smakade bra och att flera av er tyckte att platsen var lättillgänglig för alla.

Det som händer nu framöver är fortsättning av vår TSS-kurs. Vi kommer, som tidigare, att vara på Östermalms föreningsråd. Först ska vi ta igen en träff från höstkursen istället för den inställda snöstormsdagen! Det blir den 25 januari. Sen startar vårkursen den 8 februari och fortsätter varannan onsdag kl 16-18. De andra dagarna är 22 februari, 8 mars, 22 mars, 5 april och 19 april. Nya  och gamla deltagare, även icke medlemmar är välkomna! Samma pris som tidigare nämligen 50 kr för medlemmar och 100 kr för icke medlem. Anmäl dig till Anne-Marie,  kontakt uppgifter se nedan.

Årsmötet blir den 25 mars klockan 14.00. Även då kommer vi att vara på Östermalms föreningsråd. Särskild kallelse kommer.

Vi planerar för ett medlemsmöte under våren.
–       Hur ter sig framtiden för CI-bärare och gravt hörselskadade vad gäller hörselvård,
attityder i  samhället, teknik, forskning?

Det temat hämtar vi från höstmötet 2016, då vi var tvungna ställa in pga tolkbrist. Vi hoppas på bra föreläsare som kan besvara våra frågor och undringar. Vi återkommer snarast om tid och plats. Håll utkik! Har ni funderingar ni vill ta upp kring detta så tar vi väldigt gärna emot dem!

Vi har också fått veta från VIS Uppsala att det inte blir TSS-helg på Wik i vår. Anledningen är att Wiks folkhögskola har alla sina helger uppbokade av annan verksamhet. Dock är höstens kurshelg bokad så den blir av.

Väl mött!

Anne-Marie Persson