Hej på er VIS:are!
Det har blivit dags för mig att gå vidare i arbetslivet. Efter två år som VIStidningens redaktör vill jag ägna mig helhjärtat åt mitt drömprojekt Skriva för förändring. (Kolla gärna in Skriva för förändring på facebook om ni vill veta mer om detta).

Det har varit två jättefina år med VIStidningen. Jag har lärt mig massor om förbundsarbete, dövfrågor och redaktörskap. Jag är mycket tacksam över att ha fått arbeta med detta och att jag har fått nöjet att lära känna så många engagerade VIS:are.

Höjdpunkterna under mina två är numren med Lill-Babs och Mikael Wiehe, alla riksting och årsmöten samt läsarenkäten som visade att i princip samtliga tyckte att tidningen hade fått ett lyft.

Jag vill tacka alla medlemmar som kommit med tips, texter och bilder- utan er hade det inte blivit några tidningar överhuvudtaget! Jag vill även rikta ett stort tack till styrelsen och i synnerhet ordföranden Kerstin Kjellberg som jag haft ett mycket bra samarbete med.

Jag önskar förbundet all lycka framöver, det är jätteviktiga frågor som VIS arbetar med.
Tack och hej!

Olle Eriksson